Manifest : Arata-te la Numaratoarea Bicicletelor pe 25 octombrie!

0
439

Inainte sa avem mai multe piste pentru biciclete, trebuie sa avem mai multi biciclisti.
numaratoarea bicicletelor

Arata-te la numaratoarea bicicletelor din 25 octombrie 2008 la stadionul „Dan Paltinisanu”, incepand cu ora 11:00!
Nu conteaza ce bicicleta sau cati ani ai , important e sa peladezi cu noi pe un traseu de 9 km si de o ora si jumatatea prin Timisoara.  Vom merge pe pistele destinate biciclistilor, dar si pe strazile unde sunt absolut necesare .

Traseul pe care il vom urma este: Stadion – FC Ripensia – Piata Leonardo da Vinci – Str. Michelangelo – B-dul I. C. Bratianu – Piata Forul Eugenuiu Carada – Str. Hector – Punctele Cardinale – Str. Oituz – Piata Marasti – Gh. Lazar- Calea Circumvalatiunii –  Calea Republicii – Str. Garii – B-dul Gheorghe Pop de Basesti – B-dul Iuliu Maniu – B-dul Regele Carol I – Piata Alexandru Mocioni – B-dul 16 Decembrie  1989 – Piata Sfanta Maria – Splaiul Tudor Vladimirescu – Str. 20 Decembrie 1989 – B-dul Constantin ( Primarie ) – Catedrala.

O bicicleta in plus inseamna o masina in minus si un oras mai aerisit pentru toti. Intra si tu in miscarea de eliberare a strazii prin pedalare!

Pentru mai multe detalii, pedaleaza pe [email protected] sau da-ne un claxon pe [email protected] , iar din 25 octombrie ne gasesti si pe www.pedaleaza.ro.

„Verde pentru biciclete”  este o miscare pentru pedalare realizata  de Fundatia Bega si AEGEE Timisoara prin „Eco Urban Groove”, in colaborare cu Primaria Timisoara, Politita Rutiera, Inspectoratul Scolar, Grupul Sportiv Gratzu si ECO CLUB Timisoara. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.