Marius Balan, PER Bistrita: Dorim si in continuare o colaborare puternica intre ecologisti si Jandarmeria Romana

Marius Balan, PER Bistrita: Dorim si in continuare o colaborare puternica intre ecologisti si Jandarmeria Romana
Marius Balan, PER Bistrita: Dorim si in continuare o colaborare puternica intre ecologisti si Jandarmeria Romana

Presedintele Organizatiei Municipale PER Bistrita, Marius Balan, precizeaza ca cei doi consilieri locali ecologisti vor propune intr-o sedinta a Consiliului Local Bistrita amenajarea unui teren de fotbal in Sarata. Totodata Marius Balan multumeste jandarmilor bistriteni pentru implicarea lor in actiunile de ecologizare a malului raului Bistrita in zona localitatii Sarata.

” Prin adresa depusa de noi in data de 14.02.2014 catre Prefectura, SGA-APM si Garda de mediu, institutia Dvs. a raspuns prima, cu promptitudine, referitor la rezolvarea problemei de la Sarata privind depozitarea necontrolata a deseurilor casnice aruncate de cetatenii din aceasta zona si care nu au contracte de salubrizare.

Am fost de doua ori cu un echipaj si am constatat situatia dezolanta de pe malul raului Bistrita. In continuare ati monitorizat zona zile de-a randul prin prezenta efectiva si ati mobilizat cetatenii care, stiindu-se vinovati, au ecologizat acea portiune din spatele caselor lor.

Va informam ca am luat legatura de doua ori cu dl. primar Cretu si cu dl. viceprimar Avram, cerandu-le sa trimita pe acea strada din Sarata doua containere stradale in cel mai scurt timp. Mi s-a promis ca se va rezolva aceasta solicitare. De asemenea, prin cei doi consilieri locali PER vom cere in prima sedinta a Consiliului local amenajarea unui teren de fotbal asa cum isi doresc cetatenii, care, stiti ca au promis ca vor ingrijii ei locul respectiv. Chiar daca au conditionat acest aspect noi dorim sa rezolvam si aceasta doleanta a lor.

Noi credem ca aceste activitati de sanitarizare a deseurilor, in mod normal, ar trebui sa apartina Garzii de mediu, Politiei locale si Primariei.

Tocmai de aceea va multumim inca o data ca ati dat dovada de inalta tinuta civica dar si de iubitori adevarati ai naturii.

Dorim si in continuare o colaborare puternica intre ecologisti si Jandarmeria Romana”, este mesajul transmis de Marius Balan, Jandarmeriei Romane.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente