”Mar?ul global pentru ac?iune climatic?” - in Bucure?ti pe data de 21 septembrie, ora 16:30
”Marșul global pentru acțiune climatică” - in București pe data de 21 septembrie, ora 16:30
”Marsul global pentru actiune climatica” - in Bucuresti pe data de 21 septembrie, ora 16:30
”Marsul global pentru actiune climatica” – in Bucuresti pe data de 21 septembrie, ora 16:30

AVAAZ.ORG a initiat la nivel global o campanie sociala denumita ”Marsul global pentru actiune climatica”. Contextul global ce a generat organizarea acestui eveniment este summit-ului climatic organizat de ONU pe 23 septembrie la care liderii lumii au fost invitati personal de Secretarul General al ONU la New York, pentru a prezenta angajamentele pe care tarile lor sunt gata sa si le asume in eforturile de a opri schimbarile climatice.

In Bucuresti pe data de 21 septembrie, ora 16:30 vor fi organizate ateliere artistice (pictat bannere – va sugeram sa veniti cu materiale: panza sau cartoane, vopsele sau spray, markere sau creioane), discutii si dezbateri cu invitati speciali, piesa de teatru cu tematica specifica realizata de ART Fusion, reciclare creativa, precum si alte activitati creative inainte de a porni in mars la ora 18:30. Punctul de pornire este Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Sincai, statia de metrou Tineretului) si punctul de sosire Piata Universitatii. Au fost anuntate actiuni similare in Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara, Barlad, Satu-Mare, Ploiesti si Targu-Mures.

La cel mai mare mars pentru actiune climatica din istorie sunt asteptati sa participe membrii Avaaz, organizatii non-guvernamentale, dar si simpli cetateni din toata lumea pentru a-si spune parerea in legatura cu schimbarile climatice resimtite la nivel global.

Marsul este sustinut de catre: Coalitia pentru Mediu, Fundatia Eco Civica, Fundatia Terra Mileniul III, Activisti Fara Frontiere, Asociatia Edelvais, Romania fara Ei, Romania Vie, Federatia Biciclistilor din Romania, Grupul de Interventie Civica, Grupul Fara Fracturare, Greenpeace Romania, A.R.T. Fusion.

Parteneri media sunt: Think Outside the Box, A.R.T. Fusion, Sapte Seri, Epoch Times Romania, Radio Republika Verde, EcoMagazin, Romania Pozitiva, Romania Curata, Al Treilea Sector, Blogunteer.ro, Roportal, Eco2ro, Uniti Schimbam, Romania Protesteaza, Metropotam.

Date de contact:Bogdan-Florin Cristea – Responsabil relatia cu presa

E-mail: b_cristea_office@yahoo.com
Mob.: 0721 40 82 40 (VF)
0747 82 10 89 (OR)
Pagina de facebook: AVAAZ Bucharest Climate March

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here