Martisoare&rochii JUNK MADE. De criza

  0
  306

  jubk madeS-au (re)folosit: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de pluta, ziare sau cartoane vechi.

  Asociatia EcoAssist organizeaza, duminica, 1 Martie, intre orele 16.00 si 20.00, o expozitie de martisoare lucrate „din gunoi”, in incinta Laptariei lui Enache din Bucuresti. Iar artista Ina Ella Cherim propune, cu aceeasi ocazie, un show de moda cu rochii realizate din ziare citite si ambalaje din hartie folosite.

  Voluntarii EcoAssist au realizat martisoare din deseurile care i-au inspirat cel mai mult: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de pluta, ziare sau cartoane vechi. Cu putina inspiratie, au fost realizate atat modele clasice precum trifoiul cu patru foi, potcoava sau cosarul, cat si modele proprii.

  O idee neobisnuita a unui membru al asociatiei, aceea de a realiza aranjamente de „Ghiocei la doza”, reprezinta motivatia pentru care EcoAsisst a lansat un apel public in luna februarie, pentru colectarea de doze din aluminiu de la consumatorii responsabili.

  S-au alaturat eforturilor creative ale asociatiei artista I.N.I.

  Tree, artista Ina Ella Cherim din Constanta si forumul de artisti VisualArt. Artista I.N.I. Tree a ghidat voluntarii pentru a-si aduce ideile de martisoare la o forma armonioasa, artista Ina Ella Cherim a pus la dispozitie pentru evenimentul JUNK MADE un set de rochii realizate din ziare citite si ambalaje din hartie folosite, iar forumul de artisti VisualArt a lansat un concurs intern pentru dublarea martisoarelor din deseuri ale voluntarilor cu cele lucrate de artisti.

  Sursa: Cotidianul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.