Materiale de constructii ecologice: caramida de lemn

0
1782
Materiale de construcții ecologice: cărămida de lemn
Materiale de constructii ecologice: caramida de lemn
Materiale de constructii ecologice: caramida de lemn

In constructii moderne astfel de factori cum ar fi materiale ecologice joaca un rol important.

Deja cunoastem ca lemnul si lutul sunt dintre cele mai bune materiale de constructii, iar ce ati auzit despre caramizi din lemn?

Ce este o astfel de caramida? Un mic bloc standard de lemn dotat de elemente de fixare high-tech datorita carora peretele montat din caramizi din lemn va servi o lunga perioada de timp. Datorita prelucrarii foarte amanuntite a tuturor partilor de caramida, nu veti avea nevoie la asezarea caramizilor de garnitura de etansare suplimentara si obturatoare din material plastic care sunt de obicei toxice.

Caramida de lemn este fabricata din copaci de specii rasinoase de inalta calitate, cum ar fi zada, pin, molid si cedru. Dimensiunile standarde ale acestei caramizi sunt 650x190x60 mm.

Casa construita din caramizi de lemn uscate nu are nevoie de timp pentru contractie care, la randul sau, poate duce la deformarea peretilor.

« Continuam tema eco-constructiilor. Se pare ca, casele pot fi construite nu numai din containere, dar si din carton ondulat uzat, care nu este reciclabil. Pe fotografiile, oferite atentiei dvs., studentii de la Universitatea Auburn (Alabama, SUA) sunt implicati in ridicarea unei astfel de case. »
Case din materiale de constructii netraditionale
Al doilea avantaj, peretii nu au nevoie de finisare suplimentare, puteti instala imediat usi, ferestre si scari.

Al treilea avantaj al acestei tehnologii, nu aveti nevoie sa inchiriati echipamente mari si nu trebuie sa cheltuiti bani pentru materiale de etansare suplimentare, garnituri, ipsos si clei, ceea ce reduce considerabil costul constructiei, precum si imbunatateste partea ecologica.

Acest material de constructii ecologic a fost dezvoltat si patentat de catre inovatorii rusi. Cu toate acestea exista opinii, care avertizeaza impotriva utilizarii acestui material intr-o clima continentala. Dar in constructia caselor de vara suburbane acest material este optim. Caramida din lemn permite sa construiti usor si rapid orice structuri pe un teren de dacea: case de gradina, garduri, paturi de flori etajate, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.