Maturat industrial

0
400

TIMIS. Primaria Municipiului Lugoj va achizitiona o masina de maturat stradal, aceasta urmand a fi livrata astazi. Masina este dotata cu un sistem de maturat prin aspiratie. Sistemul de directie articulat asigura curatirea exacta in jurul colturilor. Masina este dotata cu doua perii laterale, stanga si dreapta, si permite echiparea cu o gama larga de accesorii. Pretul de achizitie al acestui utilaj este de 435.000 lei, cu TVA inclus. Luna trecuta, Primaria Lugoj a mai achizitionat o masina de maturat prin aspiratie, mai mica, folosita pentru curatarea trotuarelor, a parcarilor si a aleilor din parcuri.
Tot saptamana aceasta a avut loc si livrarea unui container compactor, avand o capacitate de 20 mc, achizitionat in cadrul proiectului PHARE „Lugojul, un oras mai curat, mai european – Reabilitarea sistemului de gestionare a deseurilor in municipiul Lugoj”. Containerul, in valoare de aproape 120.000 de lei, va fi utilizat la colectarea deseurilor compactabile (carton, hartie, textile). Operarea acestui container se va face cu o autospeciala prevazuta cu macara. In cadrul proiectului au fost achizitionate si trei containere de 20 mc, fara compactare, destinate colectarii deseurilor industriale necompactabile si din constructii.
Odata cu livrarea autospecialei cu macara, la mijlocul lunii iulie, va deveni operational sistemul de colectare a deseurilor industriale de la agenti economici.

Sursa: 24h online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.