Meritabio, suc de mere 100% ecologic!

0
765
Meritabio, suc de mere 100% ecologic!
Meritabio, suc de mere 100% ecologic!
Meritabio, suc de mere 100% ecologic!
Meritabio, suc de mere 100% ecologic!

Daca vreti sa va racoriti dupa o zi de munca obisitoare si calduroasa, dar in acelasi timp sa va ganditi si la sanatatea dvs, puteti sa o faceti de-acuma cu produsul nostru 100% ecologic, si anume sucul de mere MERITA BIO.

Acest suc este obtinut din mere certificate ecologic, proaspete culese din livada de la Cheresig. Merele care nu sunt conform standardelor se pastreaza separat si se vand micilor gospodari, care mai apoi produc din ele bine cunoscuta palinca de Bihor. Merita Bio are menirea sa inlocuiasca restul produselor de acest gen, care sunt produse pe baza de coloranti, conservanti, indulcitori.

Ce beneficii va aduce acest produs? MeritaBio, pe langa faptul ca are un gust unic, delicios, este bogat in vitamine (A, C, E, K, B1, B2, B6 si B9), blocheaza asimilarea grasimilor, reduce nivelul colesterolului din sange, protejeaza sanatatea gingiilor si a venelor, regleaza nivelul insulinei din sange, fortifica sistemul nervos si nu in ultimul rand, este recomandat pentru diete si cure de slabire.

Procesul de selectare, fabricare, imbuteliere sisi ambalare respecta cu strictete standardele in domeniu. Livada din Cheresig se intinde pe 20 de hectare, fiind cea mai mare livada bio din Bihor.

Acest suc de mere contine mai nou si catina, fruct care este supranumit si ginsengul romanesc, dar si cel mai bun vaccin antigripal. Catina cica este supranumita si regina imunitatii pentru ca  are rezerve mari de vitamina C.

Pe langa acest produs minunat noi comercializam industrial merele si catina, care stau la baza lui, dar si baloti de lucerna ecologica. Totul este ecologic, pentru ca ne gandim in primul rand la dvs. Va asteptam in ferma noastra ecologica de la Cheresig sau pe site-ul nostruhttp://www.meritabio.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.