Mickey Mouse are grija de mediu

Walt Disney investeste sapte milioane de dolari in conservarea biodiversitatii, informeaza BBC. Reprezentantii companiei vor sustine proiectele de prezervare a padurilor tropicale din Amazon, din Congo si Statele Unite ale Americii.Mickey Mouse

Investitia face parte din proiectul companiei de a reduce emisiile poluante, cantitatea de energie consumata si deseurile generate.

Se pare ca nu doar guvernele fac eforturi cat mai rapide in sensul reducerii concentratiei de dioxid de carbon din atmosfera. La inceputul anului, Walt Disney a anuntat ca pana in 2012 isi va injumatati cantitatea de emisii cu efect de sera, generata in urma activitatilor celebrei companii.

Investitia firmei in conservarea padurilor va fi realizata in parteneriat cu mai multe organizatii neguvernamentale pentru protectia mediului. Rezervatiile naturale din Tayna si din Kisimba-Ikobo, Congo, proiectul de conservare Alta Mayo din Peru, delta fluviului Mississippi si nordul Californiei sunt ariile ce vor beneficia de cele sapte milioane de dolari.

Printre partenerii cu care Disney colaboreaza in acest program se numara Conservation International, Nature Conservancy si Conservation Fund.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente