Miercurea Sibiului, Apoldu de Sus, Dobirca si Apoldu de Jos sunt cele patru localitati sibiene care scapa de deseuri in acest sfarsit de saptamana

Trimite deseurile la plimbare!

Miercurea Sibiului, Apoldu de Sus, Dobirca si Apoldu de Jos sunt cele patru localitati sibiene care scapa de deseuri in acest sfarsit de saptamana

„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” este sloganul sub care Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec poposeste pentru a saptea oara in acest an in judetul Sibiu. Vizati de asta data sunt locuitorii din Miercurea Sibiului, Apoldu de Sus, Dobirca si Apoldu de Jos, care sunt indemnati sa participe la o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Actiuunea de colectare se desfasoara sambata, orele 10 –17, in Miercurea Sibiului – Piata de legume si fructe, Apoldu de Sus – Scoala Saseasca, Dobirca – Caminul cultural si Apoldu de Jos – Casa de sanatate.
Cine scapa de deseuri, are sansa sa castige unul dintre premiile puse in joc de catre partenerii campaniei RoRec. Astfel, la tragerea la sorti din Miercurea Sibiului, deponentii pot castiga una dintre cele trei masini de tuns iarba sau unul dintre cele cinci fierastraie verticale. Locuitorii din Apoldu de Jos pot castiga doua masini de tuns iarba si cinci fierastraie verticale.
In cazul in care deponentii au obiecte voluminoase sau grele pe care doresc sa le depuna in vederea reciclarii, trebuie sa stie ca beneficiaza de preluarea lor gratuita de la domiciliu. Cetatenii pot obtine informatii suplimentare despre modalitatea in care pot programa un astfel de transport apeland numarul de telefon 0744/500.006, disponibil pana vineri, 19 august, intre orele 10-14.
Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a derulat, de la mijlocul lunii martie, peste 110 de actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice la nivel national. Au fost colectate peste 500 de tone deseuri de echipamente electrice si electronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *