Mihaela Radulescu sustine drepturile animalelor: „Sper sa va treaca orice chef de pate de gasca!”

Mihaela Radulescu sustine drepturile animalelor: "Sper sa va treaca orice chef de pate de gasca!"

Mihaela Radulescu sustine drepturile animalelor: „Sper sa va treaca orice chef de pate de gasca! Mi se face rau numai cand il vad in farfuria altuia”
Diva intra in controversa legata de un tip special de pate, facut exclusiv din ficat de rata sau gasca, si isi indeamna fanii sa nu consume acest aliment, din cauza tratamentului inuman la care sunt supuse pasarile.

Mihaela Radulescu a scris recent pe pagina de Facebook despre renumitul ‘foie gras’, un pateu de gasca sau rata obtinut prin metode care incalca drepturile animalelor. Pasarile sunt ingrasate cu forta, fiind hranite mult mai mult decat ar manca acestea in mod normal.
„Sper, din toata inima, sa va treaca orice chef de ‘foie gras’. Am gustat de cateva ori, acum ani de zile, dar m-am oprit, afland adevarul. Mi se face rau numai cand il vad in farfuria altuia. Sir Roger Moore (vecinul meu, dealtfel) este cea mai puternica voce publica in aceasta privinta. A reusit chiar sa elimine produsul din cateva retele de supermarket, din unele restaurante…”, a scris Mihaela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *