Ministerul Mediului nu a avizat proiectul de constructie a DN66A prin Retezat

Proiectul de Hotarare a Guvernului privind scoaterea definitiva din fondul forestier national a unui teren din Retezat pentru constructia DN66A nu a primi aviz favorabil de la Ministerul Mediului, potrivit Agent Green.rezervatia Retezat

Proiectul se afla acum in procedura de evaluare a impactului asupra mediului la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

Intr-o scrisoare a Ministerului Agriculturii adresata asociatiei Agent Green, se scrie ca pana la finalizarea procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, nu mai este posibila continuarea procedurilor administrative de adoptare a proiectului de act normativ de catre Guvern.

Proiectul de Hotarare a Guvernului privind scoaterea definitiva din fondul forestier national de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania – S.A. a terenului in suprafata de 30,4223 ha, cu defrisarea vegetatiei forestiere pe suprafata de 13,1615 ha, proprietate publica a statului,a fost realizat in vederea realizarii obiectivului “Drum de legatura DN 66A, km 47+600 – km 66+204, Campu lui Neag – Cerna”.

Proiectul a fost elaborat si promovat de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente