Ministrul Agriculturii: Repopularea cu sturioni este o prioritate

0
327
Ministrul Agriculturii: Repopularea cu sturioni este o prioritate
Ministrul Agriculturii: Repopularea cu sturioni este o prioritate

Prezent in Delta Dunarii alaturi de oficiali guvernamentali si europeni, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca la momentul de fata se poarta discutii referitoare la reluarea programului de repopulare cu sturioni.

„Trebuie sa ne gandim sa refacem resursa de sturioni si avem in vedere repopularea cu puiet, asa cum indica si studiile pe care deja le avem elaborate de specialistii de la nivelul Ministerului Agriculturii, dar si de la nivelul Ministerului Mediului. Exista o comisie mixta care studiaza in aceste zile necesitatea reinceperii acestui proiect“, a precizat Daniel Constantin.

Acesta a mai adaugat ca se doreste realizarea unei axe speciale pentru tot ceea ce inseamna dezvoltarea de proiecte in zona Deltei Dunarii. „De asemenea, exista necesitatea ca si in viitor sa finantam grupurile de actiune locala“, a mai adaugat ministrul, referindu-se la grupul constituit la Tulcea pentru atragerea de fonduri europene din programele pentru pescuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.