Misiune de promovare a produselor ecologice in Republica Federala Germania

0
335
Produsele alimentare ecologice ar putea constitui un avantaj pentru exportul pe piața UE
Misiune de promovare a produselor ecologice in Republica Federala Germania

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in colaborare cu Asociatia EcorPartner – Centrul de Resurse pentru Promovarea si Marketingul Produselor Ecologice Certificate, continua si in acest an cu organizarea unei Misiuni economice de promovare a produselor ecologice romanesti in Republica Federala Germania.

Misiunea economica se va desfasura in cursul lunii Octombrie, data exacta urmand a va fi comunicata dupa incheirea procedurii de inscriere si definitivarea programului de actiuni cu partenerii din Germania.

Aceasta misiune este sustinuta de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in baza prevederilor OG nr. 120 din 25 septembrie 2002, a Hotararii 296/2007 si a Ordinului nr. 1609/2007.

Misiunea economica are ca scop facilitarea crearii unui parteneriat direct intre producatorii din Romania si potentialii parteneri din Germania si va fi urmata de actiuni de comunicare #351;i vizite din partea partenerilor germani, coordonate de catre EcoR Partener.

Prin eforturile misiunii diplomatice a Romaniei din Germania ca si prin intermediul parteneriatelor pe care EcoR Partener le desfasoara in aceasta tara, vor fi facilitate intalniri cu producatori, procesatori, comercianti si distribuitori de produse ecologice certificate, precum si cu asociatii de profil cu o larga recunoastere europeana (Biokreis, Bioland etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.