Moda reciclabila in parc scolar eco

Moda reciclabila in parc scolar eco
Moda reciclabila in parc scolar eco

Asociatia Euroland Banat, in parteneriat cu Colegiul Tehnic Resita si cu Primaria Municipiului Resita, a inaugurat parcul realizat in incinta liceului, prin proiectul „EcoTeh”.

Acest proiect a fost finantat printr-un program ce urmareste implicarea comunitatilor in proiecte de infiintare, amenajare si reabilitare de spatii verzi publice.

S-a vizat reabilitarea unei parti a parcului scolar existent in incinta institutiei de invatamant, printr-o interventie neinvaziva asupra mediului inconjurator, cu materiale naturale, implicand activ elevi, parinti si comunitatea locala.

Activitatile ce s-au derulat in cadrul proiectului au urmarit mai multe aspecte, de la modernizarea parcului liceului si crearea unei atitudini pozitive fata de natura in viata de zi cu zi a elevilor, la colaborarea intre dascali, elevi, parinti si comunitate, realizarea unor activitati de educatie non-formala si concursuri scolare de nivel judetean si regional pe teme de mediu. In incheierea evenimentului, elevii liceului au organizat o prezentare de costume din materiale reciclabile.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,195FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente