Monstrul din Montauk

Cadavrul unui animal necunoscut, descoperit pe o plaja din Long Island, a declansat o adevarata isterie in presa americana
mutant montauk

O intreaga telenovela s-a declansat in East Hampton, New York, dupa ce un agent imobiliar local, Eric Olsen, a gasit pe plaja cadavrul unui animal necunoscut. Uimit de descoperirea sa, acesta l-a luat si l-a depozitat in gradina unui prieten artist, care urma sa ii foloseasca oasele in lucrarile sale. Numai ca, la foarte scurt timp dupa gasirea acestuia, cadavrul a disparut ca prin minune, fara sa se mai stie ceva de el. Olsen este de parere ca acesta i-a fost furat, insa cateva fotografii ale ciudateniei numita de presa americana “Monstrul din Montauk” au fost facute inainte de disparitia acestuia. O multime de teorii se invart in jurul Monstrului din Montauk, insa nici una nu poate fi verificata, in lipsa corpului acestuia, lasand mass-media americana in mijlocul unui vartej de intrebari si supozitii.
Unii sunt de parere ca este vorba despre un raton, in vreme ce altii cred ca este un caine antrenat pentru lupte care a fost sacrificat, probabil dupa ce a fost infrant.
O ipoteza vehiculata este aceea ca “monstrul” ar proveni dintr-un laborator guvernamental de testare a animalelor aflat foarte aproape de Long Island si ca este rezultatul unor experimente esuate. Reprezentantii acestui laborator au infirmat, insa, aceasta ipoteza, spunand ca nu au nici o legatura cu “creatura” adusa de valuri in Montauk. Oamenii de stiinta au contestat existenta acestei creaturi si au “demontat” ipoteza ca ar putea fi vreun animal mutilat.
Montauk este un mic orasel pe tarmul de sud al Long Island cu o populatie de aproximativ 4.000 de locuitori. Povestea creaturii a facut inconjurul lumii datorita fotografiilor facute de localnici. Unii cred ca fotografiile au fost trucate pentru a atrage atentia asupra micului orasel.

Sursa: Ziua

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente