Muzica downloadata intr-un mod eco-friendly

Get Green Music logoTuturor ne place sa downloadam muzica, iar aceasta e o miscare eco-friendly. Prin download se elimina Cd-urile, ambalajele albumelor, energia folosita pentru producerea lor, cat si deseurile rezultate. Acum Get Green Music face procesul si mai eco-friendly.
Adica?? De pe Get Green Music poti downloada intr-un mod si mai etic. In parte forum, in parte blog, in parte music store, Get Green Music este un site unic si interactiv creat pentru a educa, a distra si a promova traiul eco-friendly intr-un mod amuzant si popular. Get Green Music ofera un catalog de muzica disponibil pentru download ce contine peste 6 milioane de single-uri si albume dintre cele mai populare si actuale. Compania doneaza 10 % din profitul obtinut din download-ul de muzica organizatiilor eco-friendly.
Costa mai mult? Nu e foarte sigur. anunta ca ” Preturile sunt comparabile, daca nu chiar mai mici decat cele ale celorlalte site-uri importante de download digital.” Acest lucru pare sa fie adevarat, din ceea ce apare pe site.Ei ofera atat albume, cat si download-urile traditionale la pret de 99 de centi piesa, preturi comparabile ,de exemplu, cu iTunes. Nu e insa sigur ca in urma unor modificari a respectivului music store, preturile vor ramane aceleasi ; sa speram ca da.
Get Green Music este un site care se adapteaza nevoilor consumatorilor si care va poate satisface nevoia de muzica, comunicare, divertisment, stiri si mod de viata eco-friendly.Vizitati site-ul pentru a vedea daca vi se potriveste.

Sursa : www.blisstree.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente