Nassim Haramein – Teoria Unificata a Campurilor

0
890

Inca de la varsta de 9 ani, Elvetianul Nassim Haramein avea deja in curs de dezvoltare baza pentru o teorie unificata hyperdimensionala a materiei si energiei, care in cele din urma el a numit-o „Holofractographic Univers.”davincimystery-01.jpg

Nassim a petrecut cea mai mare parte din viata sa cercetand geometria fundamentala a hiperspatiului si studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretica, cosmologie, mecanica cuantica, biologie si chimie la antropologie si civilizatii antice. Combinand aceste cunostinte, cu o observatie profunda asupra comportamentului naturii, el a descoperit o aranjare geometrica care este baza pentru creatie – constituie deasemenea si fundatia teoriei lui, numita Teoria Unificata a Campurilor (engl. Unified Field Theory).

Aceasta teorie unificatoare, cunoscuta sub numele de Haramein-Rauscher metric (o noua solutie pentru Ecuatile Campului lui Einstein care incorporeaza momentul fortei (torque) si efecte Coriolis), precum si teza sa cea mai recenta „Schwarzschild Proton”, stabileste bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentala a intelegeri noastre curente despre fizica si constiinta. Aceasta teorie revolutionara, a fost acum oferita catre comunitatea stiintifica prin: referinte(peer-review), documente si prezentari la conferinte internationale de fizica. Mai mult, teza „Schwarzschild Proton” a primit recent prestigiosul premiu „The Best Paper Award” in domeniul fizicii, mecanica cuantica, teoria relativitatii, teoria domeniu, precum si gravitatie la Universitatea din Liege, Belgia, pe parcursul celei de-a 9-a Conferinta Internationala CASYS’09.

In plus fata de tezele sale stiintifice, Nassim ofera aceasta teorie si pentru nespecialisti in domeniu intr-o forma simpla, logica, prin setul de 4 DVD-uri, intitulat „Trecerea dincolo de Orizontul Evenimentelor: Ridicarea la ecuatie” (Crossing the Event Horizon: Rise to the equation), pe care il recomandam pentru o intelegere completa.

In ultimii 20 de ani, Nassim a coordonat echipe de cercetare compuse din: fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni si alti oameni de stiinta. Deasemenea, Nassim Haramein a fondat o organizatie non-profit, Fundatia Proiectul Rezonanta, in care, in calitate de Director de Cercetare, el continua explorarea principiilor de unificare si implicatiile lor in lumea noastra de astazi. Fundatia dezvolta in mod activ un parc de cercetare, pe insula Hawaii, unde converg stiinta, durabilitatea, si tehnologia verde.

In acest prim interviu cu Nassim, vorbim despre acceptarea descoperirilor sale in fizica actuala, cum toata viata provine din nimic si modul in care aceste cunostinte afecteaza intelegerea lumii noastre, de la cea mai mica particula din fiecare celula, la galaxii, constelatii si universuri dincolo de continuumul spatiu timp.

Pentru a lua legatura cu Nassim si pentru a invata mai multe despre Proiectul Rezonanta, vizitati si explorati siteul lui la adresa: www.theresonanceproject.org

NASSIM HARAMEIN -TEORIA UNIFICATA A CAMPULUI – subtitrare RO

http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741&q=sou

http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128&hl=ro

Sursa: www.consciousmedianetwork.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.