Ne-au mai ramas 100 de luni pentru a salva planeta

0
386

In urma unei vizite la Rio de Janeiro, Printul Charles a lansat in fata a 150 de oameni de afaceri un avertisment in legatura cu putinul timp ramas la dispozitie pentru a ne salva planeta.
paduri braziliene

„Cele mai bune studii arata faptul ca ne-au ramas mai putin de 100 de luni pentru a ne indrepta comportamentul, inainte de a risca schimbari de clima catastrofale si inimaginabilele urmari pe care acestea le-ar putea aduce,” a afirmat el. Pe langa aceasta a mai adaugat si faptul ca „oricare alte dificultati cu care umanitatea se confrunta la ora actuala vor fi nimic in comparatie cu efectele pe care incalzirea globala le va aduce economiei mondiale.” Este de inteles ca toate aceste efecte negative vor afecta bunastarea fiecarui indivit al acestei planete, fie ca este el barbat, femeie sau copil. Printul si-a continuat discursul sustinand ca numai o strategie de dezvoltare potrivita ar putea fi cheia pentru salvarea umanitatii. Pe buna dreptate daca tinem cont si de criza economica actuala.

Charles si Camilla au cercetat padurile din zona pentru a stabili cat de mare este impactul negativ al oamenilor asupra regiunii.

Sursa: Ecorazzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.