NightWatchman 5.0, un nou soft pentru economisirea energiei

0
365

1E a lansat un soft de administrare a energiei ce ajuta companiile sa economiseasca energia consumata de computerele care sunt in stand-by, informeaza Green Report. NightWatchman 5.0 este un soft conceput pentru Windows Vista si permite companiilor sa monitorizeze fiecare PC dintr-o retea, sa configureze optiunea legata de consumul de curent electric si sa programeze in cadrul retelei inchiderea imediata a fiecarui PC care se afla in stand-by.

„Reducerea emisiilor de dioxid de carbon este imperativa, dar nu trebuie neaparat sa fie si complicata”, a declarat Sumir Karayi, director executiv al 1E. „Companiile pot observa reduceri substantiale inca din primele trei luni de la instalarea softului 1E pentru inchiderea automata a PC-urilor”, a mai spus acesta. Prima versiune a NightWatchman a fost conceputa inca de acum opt ani.

Noua versiune, lansata saptamana aceasta, include o raportare mai buna a economiei de energie si a costurilor. Softul economiseste anual aproximativ 50 de dolari pentru fiecare PC si se amortizeaza in maximum trei luni. Potrivit 1E, 60% din angajatii din Statele Unite nu-si inchid calculatorul in mod regulat.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.