Nourimanba, alimentul care ar putea salva omenirea de la foamete

Nourimanba, alimentul care ar putea salva omenirea de la foamete
Nourimanba, alimentul care ar putea salva omenirea de la foamete

Nourimanba este un aliment revolutionar, pe baza de arahide, produs de ONG-ul american “Partners in Health” (PIH) cu scopul de a trata subnutritia si de a combate una dintre cele mai grave si apasatoare probleme ale lumii: foametea!

In conditiile in care foametea afecteaza Nourimanbaaproximativ 870 de milioane de oameni din intreaga lume, gasirea unei solutii globale la problema subnutritiei a fost tot timpul o preocupare constanta a multor ONG-uri si cercetatori.

Se pare ca americanii sunt cei care au gasit un leac sigur si la indemana impotriva foametei globale. Este vorba de Nourimanba, un aliment care nu necesita niciun fel de preparare, cu gust si textura asemanatoare untului de arahide. Desi nu pare un aliment spectaculos, potrivit specialistilor, Nourimanba este foarte hranitor si contine o sumedenie de vitamine cu rol esential in dezvoltarea fizica si mentala a consumatorilor ei.

ONG-ul american a stabilit deja parteneriate cu giganti din industria farmaceutica, pentru producerea in masa a acestui aliment cu efecte importante impotriva subnutritiei si se asteapta ca in doar cateva luni de functionare, fabrica care va fi initiata sa produca peste sase tone de Nourimanba.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente