Noutate: tigari eco…fara fum!

2
863

green-cigarette.jpgNu polueaza, intrucat „fumul” este, de fapt, abur, asadar nu raman chistoace. Noua inventie se numeste „tigara eco” si se poate fuma fara probleme, e sigura si nu contine gudron sau carcinogeni. Deci, fara fum sau cenusa cu care sa va deranjati prietenii!

Stiati ca 4,5 milioane de chistoace sunt aruncate anual? Acestea se numara printre cele mai des regasite 1 din 5 obiecte in actiunile International Coastal Cleanup Project, mai exact o multimde de deseuri.

Folosind aceste tigari, puteti fuma in locuri unde tigarile sunt interzise, pentru ca nu au miros. Nu exista pericol de incendiu si puteti fuma la serviciu, in masina, avion si desigur in baruri!

Cei care incearca sa se lase de fumat apeleaza la guma, plasturi, pastile si alte metode. Problema acestora este aceea ca nu satisfac nevoia de a „fuma social”. Noua „tigara eco” pastreaza insa obiceiul.

Tigarile electronice va permit sa „fumati” in continuare si, totusi, in acelasi timp, sa renuntati la fumat. Acestea sunt disponibile in variante cu diferite nivele de nicotina, deci va puteti reduce doza treptat. Va puteti invinge dependenta, continuand, totusi, sa fiti dependenti. Suna ciudat, dar asa este!

Aceste „e-cigs” sunt disponibile in variante de cartuse cu nivele diferite de nicotina. Tigarile electronice promit sa va economiseasca banii, aceasta fiind o promisiune pe termen lung. Fiecare cartus refolosibil este echivalentul a 10-15 pachete de tigari. Cartusele refolosibile pot fi cumparate in cantitati de 50.

Asadar arata, se simt si miros la fel ca cele reale! Nu contin tabac sau carcinogeni (gudron, monoxid de carbon, arsenic sau alte 4,000 de chimicale care pot cauza cancer). Sunt disponibile in variantele cu nivel ridicat, mediu, scazut si fara nicotina si pot avea diferite arome, cum ar fi cea traditionala de tabac, de menthol, marlboro, ciocolata, cirese si altele.

Sursa: www.ecoshopper.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.