Bucurestiul este sufocat de tone de praf si multi dintre cei care locuiesc in acest oras nu au grija nici macar de copaci. Frunzele lor ar mai curata aerul.
defrisare
Din pacate, oamenii inconstienti distrug zi de zi copacii, pe care-i confunda cu un spatiu de publicitate. Au infipt in trunchi sau in crengi sute de anunturi. Nu le-a cerut nimeni socoteala, pana acum.

In al doisprezecelea ceas, autoritatile locale au iesit la vanatoare, impreuna cu organizatiile de protectie a mediului. Vor imparti amenzi si vor curata copacii din oras.

Cei care atarna de copaci aceste anunturi nu se gandesc nicio clipa ca pot distruge copacul si pot comite in acelasi timp o infractiune.

Ce se intampla cand oamenii pun aceste anunturi pe trunchiurile copacilor? “Afecteaza cresterea normala a copacilor. Copacul nu se mai poate hrani cum trebuie avand aceste piedici, coliere si lanturi cum am intalnit in alte zone,” a declarat Gabriel Paun, presedinte Agent Green.

Daca nu reusesc sa-i convinga pe bucuresteni cu vorba buna, autoritatile promit sa vina cu amenzi, intre 500 si 1.500 de lei.

Actiunea de eliberare a copacilor se desfasoara zilele acestea in toata Capitala. Numai in Sectorul doi, de la inceputul anului, 35 de persoane au fost amendate. Ministerul Mediului vrea sa curete copacii de anunturi din toata tara.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.