Numarul bistritenilor care vor sa salveze padurea Codrisor este tot mai mare

Numarul bistritenilor care vor sa salveze padurea Codrisor este tot mai mare
Numarul bistritenilor care vor sa salveze padurea Codrisor este tot mai mare

Editia a II-a a actiunii initiate de Florin Adrian Chereji s-a dovedit si astazi a fi un succes, asta avand in vedere numarul tot mai mare de bistriteni care au luat parte la a doua excursie organizata in vederea salvarii padurii Codrisor.
Astfel, in jurul orei 11.00, peste 200 de bistriteni s-au strans pe vechiul drum de acces spre strandul Codrisor, protestand in acest mod fata de intentia municipalitatii de-a face prin aceasta padure o varianta ocolitoare pentru municipiul Bistrita: „ Nu exista niciun argument sa venim pe aici cu varianta ocolitoare si sa distrugem o zona de agrement care nu ne-o va da nimeni inapoi”, spune Chereji. El a mai precizat ca scopul acestor drumetii este de a face cunoscut cat mai multor bistriteni un loc foarte frumos aflat la o aruncatura de bat de centrul orasului, „care consideram ca trebuie sa ramana zona de agrement, cum este propus printr-un PUZ, in vigoare in acest moment si prin strategia de dezvoltare a municipiului Bistrita 2030”.

Reamintim faptul ca in urma cu o saptamana, la prima strigare a fostului primar Florin Adrian Chereji, au raspuns “prezent” un numar de 100 de bistriteni. Tot atunci, Chereji a anuntat ca intentioneaza sa constituie o asociatie non-profit cu scopul de participare activa la viata municipiului, lansare de dezbateri publice, partener de dialog civic pentru administratia locala.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente