spalare-fara-apa-logo.jpg

Potrivit statisticilor realizate de Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, se estimeaza ca pana in anul 2012  parcul auto va creste cu aproximativ 60%.
Cresterea masiva a numarului de autovehicule inmatriculate va duce la regandirea strategiilor de reducere a poluarii si protejarea mediului inconjurator prin aplicarea unor masuri drastice. Una din masurile posibile va fi mutarea spalatoriilor auto clasice in zona periferica a oraselor, pentru reducerea efectului nociv al deversarii masive de apa murdara, poluata, rezultata in urma spalarii autoturismelor cu apa si detergenti. Spalatoriile ecologice fara apa vor reprezenta atunci o alternativa serios de luat in consideratie.

Ce este spalarea fara apa ?
Spalarea auto fara apa (Waterless Car Wash) este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o singura operatie orice suprafata neteda vopsita, din sticla, inox, plastic, ceramica etc.
Utilizat initial de fortele armate SUA, acest concept s-a dezvoltat si imbunatatit ulterior, fiind lansat si aplicat in prezent in peste de 40 tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here