O noua campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice la Focsani

O noua campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice la Focsani

Campania se va desfasura sambata, 26 mai, Primaria municipiului Focsani stabilind cinci puncte de colectare special amenajate.

Focsanenii care vor sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte o pot dace in mod organizat si in acest an.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec organizeaza impreuna cu Primaria Focsani o noua actiune de colectare in Focsani, sambata, 26 mai, intre orele 10.00 si 17.00.

Punctele de colectare special amenajate pentru aceasta actiune se afla in parcarea Mausoleului Eroilor de la Sus, in Piata Teatrului, la Directia Generala a Finantelor Publice, la Scoala Duiliu Zamfirescu si in Piata Garii.

In cazul in care sunt obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu, apeland numerele de telefon 0736163036 si 0237621338.

Toti deponentii vor fi inscrisi automat la o tombola, unde pot castiga trei frigidere, 7 roboti de bucatarie, 10 cafetiere, 10 mixere oferite de partenerii campaniei. Tragerea la sorti va avea loc sambata, la ora 18.30, la sala de consiliu a Primariei Focsani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *