O noua campanie de colectare de deseuri electrice, la Pitesti

0
1004
România, coda?a Europei la reciclarea de?eurilor electrice ?i electronice
România, codaşa Europei la reciclarea deşeurilor electrice şi electronice
O noua campanie de colectare de deseuri electrice, la Pitesti

Actiunea are loc intre 30 noiembrie si 1 decembrie. Aflati aici unde puteti preda aparatura electrocasnica uzata si ce premii puteti castiga

Va reamintim ca in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, intre orele 9-17, pitestenii sunt invitati sa se debaraseze de obiectele electronice si electrocasnice care nu le mai sunt de folos la punctele de colectare ce vor fi amenajate in oras.

Este vorba de urmatoarele locuri: cartier Gavana – Complex “Albina”, Expoparc – Aleea Florilor, Piata Primariei, Piata Ceair, cartier Trivale – Complex 2, Piata Smardan, cartier Razboieni – Centru colectare DEEE, Piata Craiovei – platou Cinema “Dacia”, Piata Prundu si cartier Banat – fantana arteziana.

Fiecare deponent care va participa la actiune va fi inscris automat intr-o tombola cu premii oferite de partenerii asociatiei “RoRec” care desfasoara campania la Pitesti in colaborare cu Primaria.

Astfel, deponentii vor putea castiga unul dintre urmatoarele premii: un frigider si 3 cuptoare cu microunde de la Candy, 5 mixere si 5 masini de calcat de la Philips, 5 masini de gaurit de la Skil.

Castigatorii vor fi anuntati la extragerea care va avea loc la 1 decembrie, ora 18, la Primarie. Pentru aparatele mari frigorifice, de climatizare sau a masinilor de spalat rufe si vase se acorda tichete valorice la predarea aparatului.

Cetatenii care detin deseuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuita de la domiciliu, printr-o programare prealabila la unul dintre numerele de telefon: 0722 552 725 sau 0753 092 707.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.