O ratusca sta pe lac…

...pe DambovitaEcomagazin cita zilele trecute o stire din Evenimentul Zilei, potrivit careia Administratia Lacurilor, Parcurilor si Agrementului din Bucuresti (ALPAB) a atribuit firmei Aqua Nereida SRL un contract pentru popularea cu pasari a lacurilor Cismigiu si Herastrau. 

Initiativa remarcabila, am putea afirma…asta daca nu stim in ce oras respiram. Proiectul in valoare de 111.000 de euro (exista si varianta cu 140.000 euro) isi propune sa aduca in parcurile mai sus amintite rate mandarine, rate caroline, pauni albi, pauni arlechini, lebede negre, gaste califar rosii sau albe si alte soiuri de pasari exotice.

...rate pe DambovitaMa bucur ca oficialii de la Primaria Capitalei se gandesc cum sa ne ia ochii si se preocupa de estetica parcurilor bucurestene…dar sticlele de plastic ce plutesc nestingherite in apa nu le sugereaza nimic in legatura cu viitorul proiectului lor?
In imaginile de mai jos veti putea observa insulitele de PET-uri in care se scalda niste sarmane rate salbatice. Fotografiile sunt facute in zona Timpuri Noi, pe Dambovita, insa nu gasesc ca procesul de curatare a apei privilegiaza Herastraul ori Cismigiul sau ca educatia romanilor difera de la o zona la alta a orasului.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,152FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente