O romanca, premiata in Croatia pentru marmelada cruda si aditivul alimentar natural

O romanca, premiata in Croatia pentru marmelada cruda si aditivul alimentar natural

Oradeanca Simona Bisboaca a reusit sa cucereasca din nou juriul unui salon de Inventica. Ea s-a prezentat la Salonul International de Inventii in Agricultura si Industrie Alimentara „Agroarca” din Croatia cu doua produse noi: marmelada cruda si aditivul alimentar natural. „Marmelada cruda este obtinuta la 30 de grade, fara fierbere, astfel ca fructul folosit isi poate pastra toate proprietatile. Nu are conservanti, zahar si niciun fel de indulcitori”, a spus Simona. Si aditivul alimentar natural a fost apreciat.

Produsul poate fi folosit ca antioxidant, conservant, antibacterian sau poate fi utilizat cu toate cele trei calitati. „Este un produs natural suta la suta”, a mai spus Simona, care a fost rasplatita cu doua plachete de aur. Niciunul dintre produse nu se gaseste deocamdata in comert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *