Obiective PER: Protectia mediului si dezvoltarea agriculturii bio

Obiective PER: Protectia mediului si dezvoltarea agriculturii bio

Partidul Ecologist Roman isi propune o serie de obiective, printre care constientizarea alegatorilor ca este nevoie de un partid verde si in Parlamentul Romaniei, dar si protectia mediului si dezvoltarea agriculturii bio.

Share on facebookShare on twitterShare on googlebuzzShare on diggShare on deliciousShare on facebook_like
Partidul Ecologist Roman va avea in judetul Sibiu sase candidati la alegerile parlamentare din decembrie.

Liderul PER Sibiu, Lucian Dumitra, sustine ca principalul obiectiv, in aceasta campanie electorala, este constientizarea alegatorilor ca este nevoie de un partid verde si in Parlamentul Romaniei, la fel ca in celelalte tari europene.

Protectia mediului si dezvoltarea agriculturii bio sunt cele mai importante obiective ale ecologistilor, dar nu numai, a precizat liderul PER Sibiu, Lucian Dumitra, intr-o conferinta de presa sustinuta cu ocazia prezentarii candidatilor la alegerile parlamentare.

„Agricultura bio, protejarea mediului, o rata de ocupare a fortei de munca de 75% in randul populatiei, in cercetare si dezvoltare un nivel crescut al investitiilor publice. Trebuie sa intervenim in reducerea cu 25% a emisiilor de gaze cu efect de sera, cresterea ponderii surselor regenerabile”, a declarat Dumitra.

Referitor la proiectul de dezvoltare miniera de la Rosia Montana, presedintele PER Sibiu, Lucian Dumitra, a declarat ca partidul sau nu este de acord cu acest proiect, in conditiile actuale.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente