Dupa ce primarul Craiovei, Antonie Solomon, si cel al Bucurestiului, Sorin Oprescu, au dat un aer exotic celor doua mari orase, a sosit randul mediului rural sa se mandreasca cu palmierii plantati de administratiile locale pe domeniul public.
palmieri in craiova
Chiar daca toamna a navalit in forta, cu vant, frig si ploi peste palmieri, elevii de la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Isalnita, aflata in apropierea Craiovei, tot se bucura de picatura de exotism de la geamul clasei lor. “Parca sunt in Miami. Mi-e drag sa vin pana la scoala”, zambea Andrei, un baietel de clasa a IV-a, inainte de a intra la ore.

Partea buna e ca arborii nu au afectat bugetul local. “Palmierii au fost luati de la strandul Isalnita, unde au stat toata vara. Acum, ca strandul s-a inchis, am decis sa-i aducem aici pentru a da un aspect placut scolii”, spune viceprimarul comunei, Ovidiu Flori. Copiii s-au minunat in jurul celor 25 de arbori exotici imprastiati in curte inca din prima zi de scoala si au uitat chiar si de faptul ca anul acesta vor invat a intr-o scoala complet modernizata. De altfel, desi panglica a fost taiata, cladirea in care au fost investiti trei milioane de lei are inca lucrari in derulare.

Sursa: Evenimentul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here