OMV Petrom nu mai publica informatii privind preturile de referinta la carburanti

OMV Petrom nu mai publica informatii privind preturile de referinta la carburanti

OMV Petrom (SNP), principalul producator de petrol din Romania, a renuntat in aceasta saptamana la publicarea informatiilor privind modificarea preturilor de referinta la carburanti.

Compania prezenta informatiile pe pagina sa de Internet.

In schimb, OMV Petrom a introdus preturile la pompa penttru fiecare benzinarie a companiei.

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii companiei nu au dorit sa prezinte motivele pentru care s-a renuntat la publicarea preturilor de referinta.

„Pentru a oferi clientilor Petrom o mai mare transparenta a preturilor si usurinta in utilizare, compania a introdus o aplicatie dedicata care afiseaza preturile carburantilor in statiile de distributie Petrom.
Pe langa pretul carburantilor, aplicatia ofera informatii despre intreaga gama de produse si servicii disponibile in statiile de distributie Petrom”, arata compania, intr-o declaratie de presa.

Preturile din benzinariile OMV Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de cele de referinta, in functie de zona geografica sau de amplasamentul statiilor.

Pe langa OMV Petrom, Rompetrol si Lukoil Romania sunt singurele companii petroliere de pe piata care ofera informatii legate de preturile la pompa.

Compania OMV Petrom este controlata de grupul austriac de petrol si gaze OMV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *