Oprescu continua desfiintarea teraselor din Herastrau

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a semnat doua dispozitii de daramare a unor terase si a unor constructii ilegale din Parcul Herastrau.
sorin oprescu
Toate constructiile fara autorizatie de pe pontonul “Debarcader Scanteia” din Parcul Herastrau se vor darama, potrivit unor surse din primarie. Inainte de a pleca in concediu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a semnat doua dispozitii prin care vor fi desfiintate doua terase. Prima apartine firmei S.C. UNIPRESTAL A.D. SRL, iar a doua este pe Aleea Roata Mare tot din Parcul Herastrau si apartine S.C. DINO PARK IMPEX SRL.

Constructiile ilegale vor fi daramate de catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, sub coordonarea Directiei Inspectie si Control General a Primariei Municipiului Bucuresti. Saptamana trecuta, edilul-sef al Capitalei a aprobat alte doua dispozitii de desfiintare a constructiilor cu caracter provizoriu, aflate in zona de agrement Miorita Herastrau.
Publicitate

Sorin Oprescu a declarat “razboi” teraselor din Herastrau la inceputul lunii iunie.

Prima terasa desfiintata a fost Orhideea, iar dupa aceasta a urmat La Fitze. Deocamdata, a scapat de desfiintare restaurantul Casa di David, aflat in Parcul Herastrau, unde iau masa, ocazional, mai multi politicieni si demnitari. Reprezentanti ai municipalitatii spun insa ca respectiva constructie va ajunge, si ea, pe lista demolarilor.

Sursa: Cotidianul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente