Padure transformata in zona de agrement

Primaria Zalau a finalizat lucrarile de transformare a unei paduri de 19 hectare in zona de agrement, informeaza Mediafax. Finantarea de 400.000 de euro a fost obtinuta in urma predarii celui mai mare proiect dintre cele 97 depuse prin “Programul national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi”.padure

Purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Manuela Ghiurutan, a declarat ieri ca zona de agrement are alei in lungime totala de 2,5 kilometri, este racordata la reteaua de iluminat public si la cea de apa si are spatii de joaca pentru copii si banci din lemn, ca sa nu fie modificata structura naturala a padurii.

Primaria Zalau a dorit sa modifice cat mai putin spatiul, iar lucrarile care s-au executat respecta aspectul si peisajul forestier. Lucrarile pentru transformarea padurii de 19 hectare in zona de agrement au inceput anul trecut, administratia locala lucrand deja la un alt proiect, prin care se doreste trasarea, in parc, a unor piste pentru biciclisti si imprejmuirea cu gard a zonei.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,210FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente