Paduri defrisate fara mila in jurul Turzii!

Paduri defrisate fara mila in jurul Turzii!
Paduri defrisate fara mila in jurul Turzii!

Politistii clujeni au actionat pentru prevenirea si sanctionarea delictelor silvice, astfel incat sa determine o scadere a faptelor care aduc atingere fondului forestier.

In urma controalelor s-a confiscat material lemnos in valoare de peste 22.000 lei. Doi barbati sunt cercetati pentru furt si taiere fara drept de arbori, iar alti 27 au fost amendati pentru transport ilegal de lemn.

S-au desfasurat, in aceasta saptamana, controale pe raza intregului judet pentru combaterea delictelor silvice.

Actiunea a vizat, cu precadere depistarea persoanelor care taie, fara drept, arbori, in vederea comercializarii ilegale. In acest context, politistii din cadrul Sectiei 9 Politie Rurala Turda au depistat doi barbati, banuiti de furt de arbori. Cei doi, ar fi taiat in vederea comercializarii, fara drept, material lemnos din padurea situata de pe raza satului Micesti.

Totodata, pe raza localitatilor Baisoara, Iara, Urisor, Caseiu, Gilau, Vultureni, Mintiu Gherlii, Taga, Savadisla, Belis si Margau, au fost depistate mai multe persoane care transportau, cu atelaje hipo sau autovehicule, lemn pentru care nu au putut prezenta documente de provenienta.

Pentru neregulile constatate, politistii au fost nevoiti sa aplice 27 de sanctiuni contraventionale. Totodata, a fost confiscat material lemnos in valoare de aproximativ de 22.000 de lei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente