PaginadePolitica.ro porneste campania „OPRITI MĂCELUL” privind abuzurile din noua Lege a vanatorii

PaginadePolitica.ro porneste campania „OPRITI MĂCELUL” privind abuzurile din noua Lege a vanatorii
PaginadePolitica.ro porneste campania „OPRITI MĂCELUL” privind abuzurile din noua Lege a vanatorii

Parlamentarii au facut pe plac vanatorilor aproband la finalul lunii februarie un proiect criminal care va duce decimarea unor specii de pasari pe cale de disparitie si a animalelor care se gasesc doar in aceasta parte a Europei.

Mai mult, legea va deschide usa strainilor care vor gasi in Romania un adevarat rai al vanatorii. Unii dintre ei au fost deja prinsi la granita cu zeci de mii de pasari impuscate ilegal, care ajung pe bani grei in restaurantele de lux din Occident.

Faptul ca mai avem parte inca de o fauna extrem de bogata a facut din tara noastra o tinta sigura. In loc ca parlamentarii sa gandeasca noi metode pentru pedepsirea braconierilor, acestia s-au gandit la masuri care calca in picioare normele europene in domeniul si pun in pericol unul dintre ultimele valori ale romanilor – natura.

Domeniile de vanatoare atrag ca un magnet valuri de cetateni straini, mai ales italieni si britanici, care nu mai au animale la ei in tara, dar care au gasit usa larg deschisa la noi. Pentru pretul „corect”, acestia sunt lasati sa vaneaze orice de la ursi, la caprioare, cerbi si rate aflate pe cale de disparitie.

PaginadePolitica.ro porneste campania „OPRITI MĂCELUL” prin care tragem un semnal de alarma asupra crimei la care parlamentarii sunt complici. Veti citi cum unii parlamentari au ajuns sa voteze legi despre vanatoare cand ei practica aceasta activitate in timpul liber, dar cum si unii politicieni urmariti penali au ajuns sa detina functii de onoare in Asociatiile de Vanatoare. Alesilor nostri nu le-a pasat ca printr-un vot iresponsabil, copiii nostri vor mai vedea animale salbatice in carti si pe internet.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente