Parc suspendat intre doua poduri peste raul Olanesti

Primaria Municipiului Ramnicu Valcea va incepe anul viitor amenajarea unui nou parc intre cele doua poduri de peste raul Olanesti, a declarat ieri, pentru Agerpres, viceprimarul Romeo Radulescu.olanesti

“Incepand de anul viitor vom construi un nou pod peste raul Olanesti care, alaturi de cel deja existent, va realiza un inel de circulatie ca un sens giratoriu, usurand traficul in centrul municipiului. Acest pod vine in prelungirea arterei Carol I si leaga direct centrul de cartierul Petritor si zona Morilor”, a spus Radulescu.

Initial, intre cele doua poduri, in proiect era prevazuta o parcare cu peste 100 de locuri, o parcare esplanada deasupra raului Olanesti.

In ultima sedinta a consiliului local, la initiativa primarului Mircia Gutau, destinatia esplanadei dintre cele doua poduri a fost modificata, in locul parcarii urmand sa fie construit un parc.

Proiectul a fost aprobat, astfel incat in 2010 Ramnicu Valcea va avea un nou parc. “S-a avut in vedere problema spatiilor verzi, lipsa lor mai exact, si estetica centrului. Un parc peste raul Olanesti cu banci, cu alei, cu felinare, cu arbori va schimba total imaginea centrului municipiului. Intregul proiect, cu podul si cu parcul, va costa aproximativ 10 milioane de euro.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente