Patru orase din Romania sunt in topul celor mai verzi 100 de locatii din Europa

  0
  260

  Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta sunt cele mai verzi orase din Romania, arata un clasament intocmit la nivel european de catre compania MioTechnology, in cadrul campaniei ‘I LOVE Green Cities’, potrivit Agerpres.orase verzi

  Cel mai bine clasat oras este Cluj-Napoca, care prin pozitia cu numarul 15 si cele 37 de puncte acumulate, a surclasat Berlin, Helsinki, Stockholm sau Atena.

  Pe locul 37 s-a plasat Brasovul, patru pozitii mai jos – Bucuresti, iar pe locul 43 – Constanta. De asemenea, in topul MioTechnology se regasesc si judetele Prahova (locul 83), Timis (88), Hunedoara (109), Sibiu (131), Bacau (157), Bistrita (169), Calarasi (182), Iasi (222) si Alba (355).

  Primele 10 clasate in topul celor mai verzi orase din Europa sunt Praga, Barcelona si Moscova, urmate de Cracovia, Budapesta, Amsterdam, Roma, Bratislava, Copenhaga si Londra.

  Campania online derulata de catre Mio Technology a urmarit incurajarea oamenilor sa impartaseasca prin intermediul fotografiilor, materialelor filmate si scurtelor articole

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.