Cu cravata, fusta si tocuri pe bicicleta

0
347

Aproximativ 100 de bucuresteni s-au intalnit ieri, cu servieta sau poseta agatata de ghidon, la evenimentul „Business pe bicicleta”. Junior Chamber International si asociatia „Bate saua sa priceapa iapa” au fost organizatorii marsului pe bicicleta, care a pornit din fata Muzeului de Geologie spre Parcul Herastrau.pe bicicleta cu cravata

La opt si jumatate, ora la care traficul in centrul Bucurestiului este foarte aglomerat, un grup de tineri antreprenori entuziasti si-au chemat prietenii, corporatisti sau nu, la o intalnire pe bicicleta. Tinuta obligatorie: costum pentru barbati, fuste si tocuri pentru femei. Asa au vrut ei sa arate ca drumul de fiecare zi spre serviciu poate fi facut in cateva minute, fara nervi si fara poluare.

Mic dejun pe bicicleta

„As vrea sa merg cu bicicleta mai des, dar, din pacate zona Kiseleff – Aviatorilor este singura amenajata cum trebuie”, a spus omul de afaceri Marius Ghenea, prezent la eveniment. Eduard Neagu (25 de ani), auditor intern, a venit la intalnire alaturi cativa colegi de la aceeasi companie. Au primit biciclete de la serviciu, iar evenimentul a fost ocazia de a le arata si altora ca se poate renunta la masina.

Rodica Balasa (31 de ani), informatician, a vrut sa arate ca se poate merge si elegant pe bicicleta. Imbracata la sacou, cu camasa alba si esarfa la gat, Rodica merge o data pe saptamana la serviciu cu bicicleta, din Floreasca pana in centru.

Presedintele Junior Chamber International, Tudor Maxim, merge des cu bicicleta in interes de serviciu.

„In calatoriile mele prin Europa am vazut ca bicicleta e mult mai populara. La noi nici 1% din nivelul traficului nu e reprezentat de biciclisti”, spune el, care isi doreste sa „ia micul dejun pe bicicleta” in mod regulat de-acum incolo, o data la doua sau la trei saptamani. Organizatorii proiectului au pus la dispozitia amatorilor 60 de biciclete, oferite de Green Revolution, Cicloteque si Electra.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.