PER va sprijini candidatul PSD in cursa electorala la nivel national

In cursul zilei de astazi a avut loc, la sediul PSD, o intalnire intre o reprezentantii Partidului Ecologist Roman si cei ai Partidului Social Democrat cu privire la constituirea unei platforme a stangii democrate.

Din delegatia Partidului Ecologist Roman au facut parte domnul Cristian Jura, Secretar General si domnul Octavian Ciobota, Presedinte Consiliu National al PER.

In cadrul intalnirii, liderii ecologisti romani au subliniat necesitatea constituirii pe scena politica romaneasca a unei miscari ecologiste puternice care sa militeze pentru politica de mediu din tara noastra.

Cu aceasta ocazie, secretarul general al PER, Cristian Jura, a subliniat necesitatea unei Romanii mai curate, mai ecologice. Totodata, acesta a afirmat ca platforma stangii poate deveni un real vehicul electoral.

Cele doua partide au convenit ca in perioada imediat urmatoare sa demareze impreuna actiuni concrete si comune pe teme ecologice in toata tara.

De asemenea, la intalnire s-a semnat un protocol de colaborare si suport pe perioada alegerilor locale. Atat PSD, cat si PER isi vor pastra propria identitate, candidand pe liste electorale separate si fara a face nicio alianta, respectand pactul de neagresiune, dar vor sprijini candidatul cel mai bine plasat in cursa electorala la nivel national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *