Bioma Agro Ecology va invita la seminarii gratuite in cadrul Targului AGROMEXPO 2008

Cu deosebit respect, va invitam joi, 27 martie a.c., intre orele 14.30-15.30, la seminarul organizat de firma BIOMA AGRO ECOLOGY CO, ce se va desfasura la Sala de conferinte amenajata in Sala Olimpica de Atletism Bacau, in cadrul Targului AGROMEXPO 2008 – editia a XIV- a.

Bioma, the natural choice! – Prezentarea avantajelor utilizarii gamei GEOLIFE cuprinzand produse ecologice elvetiene pentru agricultura, protectia mediului, zootehnie si industria alimentara, isi propune sa aduca un plus de informare a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii.
Normele europene, interesul crescand pentru produsele realizate in conditii atoxice si potentialul bogat de care dispunem ne dau incredere ca piata “chemical free” si o ecologica gestionare a resurselor constituie un punct de plecare viabil pentru orice activitate. A investi pentru viitor tine in cea mai mare masura de calea si conceptul pe care decidem sa il urmam, care va fi capabil sa satisfaca multe din exigentele impuse, cu o pozitiva reflectare pe termen mediu si lung atat in ce priveste natura inconjuratoare, cat si sanatatea noastra.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente