Bioma Agro Ecology va invita la seminarii gratuite in cadrul Targului AGROMEXPO 2008

0
382

Cu deosebit respect, va invitam joi, 27 martie a.c., intre orele 14.30-15.30, la seminarul organizat de firma BIOMA AGRO ECOLOGY CO, ce se va desfasura la Sala de conferinte amenajata in Sala Olimpica de Atletism Bacau, in cadrul Targului AGROMEXPO 2008 – editia a XIV- a.

Bioma, the natural choice! – Prezentarea avantajelor utilizarii gamei GEOLIFE cuprinzand produse ecologice elvetiene pentru agricultura, protectia mediului, zootehnie si industria alimentara, isi propune sa aduca un plus de informare a producatorilor si a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protectia mediului, agricultura ecologica, concepte care evidentiaza tot mai mult recursul la potentialul biologic ca mijloc de imbunatatire a calitatii vietii.
Normele europene, interesul crescand pentru produsele realizate in conditii atoxice si potentialul bogat de care dispunem ne dau incredere ca piata „chemical free” si o ecologica gestionare a resurselor constituie un punct de plecare viabil pentru orice activitate. A investi pentru viitor tine in cea mai mare masura de calea si conceptul pe care decidem sa il urmam, care va fi capabil sa satisfaca multe din exigentele impuse, cu o pozitiva reflectare pe termen mediu si lung atat in ce priveste natura inconjuratoare, cat si sanatatea noastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.