Peste 1.000 de inimi au simtit „verde” la la V for Verde, targul mintilor deschise.

0
540
Peste 1.000 de inimi au simtit "verde" la la V for Verde, târgul minților deschise.
Peste 1.000 de inimi au simtit „verde” la la V for Verde, targul mintilor deschise.

Duminica, 30 Septembrie 2012 peste 1.000 de persoane au pasit pragul Villei Barrio pentru a lua parte la V for Verde, targul mintilor deschise.

31 de standuri cu delicatese & bunatati bio, cosmetice organice si designeri de haine, accesorii & obiect, demonstratii de gatit, bruschetta bar si un concurs de frumusete pentru biciclete au inveselit atmosfera zilei de duminica.

Vesel, activ si alert: asa se descrie V for Verde a doua zi dupa eveniment. Bunatatile raw si gatite s-au topit de pe platourile de degustare, cosmeticele si produsele organice si-au gasit culcus in pungutele de luat acasa, designerii au modelat in culoare pura iar bicicletele au zambit la soare si la aparatul de fotografiat.

Toti cei care au pozat alaturi de bicicleta proprie s-au inscris automat in cursa pentru premiul oferit de Biciclete Pegas: un cosulet de rachita pentru biciclete. Marti, 2 octombrie toate informatiile legate de participarea la concursul de frumusete pentru biciclete vor fi disponibile pe website-ul vforverde.ro si pe profilul de facebook V for Verde facebook.com/VforVerde.

Cei peste 1.000 de vizitatori s-au putut inscrie si la tombola V for Verde. Castigatorii vor fi selectati din biletele de tombola inregistrate prin tragere la sorti, iar numele acestora vor fi anuntate pe website-ul vforverde.ro si pe pagina oficiala de facebook a targului in data de 4 octombrie 2012.

Premiile care pot fi castigate sunt:
– o rochie unicat semnata Mariana Marin
– un tricou serie limitata “verde” semnat Mandra Chic
– un recipient pentru lichide de 1L marca Tupperware
– 2 portii de desert divin la Casa Satya

V for Verde incepe acum sa se pregateasca pentru editia de primavara, care va fi si mai colorata, si mai diversa, si mai ambitioasa. Urmariti-ne pe website si facebook pentru a fi la curent cu targul mintilor deschise si pentru a invata cum sa va bucurati de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.