Peste 13.000 de copaci plantati astazi la Chelinta

0
465
Peste 13.000 de copaci plantati astazi la Chelinta
Peste 13.000 de copaci plantati astazi la Chelinta

Peste 13.000 de copaci vor fi plantati in cursul acestei zile in satul Chelinta, localitatea Ulmeni, actiunea facand parte din cadrul campaniei initiate de catre cei de la Realitatea TV si intitulata „Romania prinde radacini”. Potrivit declaratiilor facute pentru citynews.ro de catre primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, la actiunea de astazi sunt asteptati sa ia parte undeva intre 250 si 300 de voluntari.

Care vor munci cot la cot, printre altii, cu deputatul Nicolae Bud sau candidatul la Primaria Baia Mare din partea PNTCD, Doru Dancus.

„La Ulmeni, mai exact in satul Chelinta, avem actiunea initiata de catre cei de la Realitatea TV, „Romania prinde radacini”. Vom planta peste 13.000 copaci pe o suprafata de 2 hectare si jumatate. Vorbim de o actiune a trustului Realitatea impreuna cu Romsilva si cu Primaria orasului Ulmeni. La aceasta actiune participa si deputatul Nicolae Bud. Avem aici pana la 300 de voluntari care parcursul acestei zile vor planta acesti peste 13.000 de copaci. Dorim sa contribuim si noi la un mediu mai sanatos, cu un aer mai curat”, a remarcat, pentru ziarul nostru, primarul localitatii Ulmeni, Lucian Morar.

De ce Chelinta? Ne spune insusi Lucian Morar: „Pentru ca acolo am identificat terenul care se preta la acest tip de activitate. Avand in vedere ca noi aici in zona avem un un loc unde avem alunecari de teren”.

Trebuie spus ca actiunea de astazi va incepe undeva in jurul orei 09.00 – 09.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.