Peste 40 de comune din judetul Bistrita-Nasaud, Mures si Suceava planteaza arbori de „Ziua Arborelui”

Peste 40 de comune din judetul Bistrita-Nasaud, Mures si Suceava planteaza arbori de „Ziua Arborelui”
Peste 40 de comune din judetul Bistrita-Nasaud, Mures si Suceava planteaza arbori de „Ziua Arborelui”

La data de 28 martie, cu ocazia „Zilei Arborelui”, copiii din judetul Bistrita-Nasaud, Mures si Suceava, din peste de 40 de comune, care au beneficiat de cadouri de Craciun la actiunea „Camionul de Craciun”, vor planta cate-un arbore ca si simbol de „a da mai departe”.

„Ziua de 28 martie va incepe cu intalnirea voluntarilor la VAMA Bistrita, la ora 9:00, impartirea acestora si a puietilor pe rute, puieti transportati mai apoi de catre asociatia Tasuleasa Social pe aceleasi rute ca si cu ocazia „Camionului de Craciun”, informeaza Asociatia Tasuleasa Social.
Multe comune s-au alaturat actiunii pe cont propriu, fara sa fi beneficiat de cadouri de Craciun, dar in semn de solidaritate cu „Ziua Arborelui” planteaza simultan cu celelalte comune.

„Suntem bucurosi sa-l avem alaturi pe Andreas Hautmann in aceasta activitate, CEO Die Johanniter Bavaria, care se alatura impreuna cu fiul sau si o delegatie Die Johanniter, la impaduririle simultane”, mai adauga Asociatia Tasuleasa Social.
Plantarea intreaga va fi patronata de voluntarul Tasuleasa Social, actorul Marcel Iures.

„Partenerii nostri la aceasta actiune sunt: Inspectoratul Scolar Judetean B-N, Institutia Prefectului B-N si toate primariile care vor colabora de „Ziua Arborelui”. Logistica zilei si puietii au fost asigurati de sponsorul oficial al „Zilei Arborelui”, Coca-Cola Hellenic.
Plecarea voluntarilor Tasuleasa Social si a delegatiei Die Johanniter va fi la ora 9:30 din Vama Bistrita. Acestia vor duce puietii la locurile stabilite, vor documenta activitatea de plantare si vor aduna datele necesare unei prezentari care va avea loc seara, la ora 17:00, la Inspectoratul Scolar Judetean B-N. Aici vor fi prezentate rezultatele cu ocazia „Ziua Arborelui” si expozitia de desene pregatita de copiii prea mici sa planteze copacei”, incheie Asociatia Tasuleasa Social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *