Peste 600 de voluntari au ajutat la constructia Parcurilor Viitorului

0
352

Petrom a organizat Ziua Voluntarilor in Parcurile Viitorului din Moinesti (10 octombrie), Pitesti (16 octombrie) si Bucuresti (18 octombrie). Aceste zile speciale au reunit, pentru o cauza nobila, voluntari din randul comunitatii locale, autoritati, personalitati publice, jurnalisti si angajati Petrom. Prin aceste actiuni de voluntariat, Petrom si-a dorit sa-i implice pe toti partenerii acestui proiect, care sunt, de fapt, si beneficiarii parcurilor.

In fiecare oras au participat peste 200 de voluntari. Acestia au curatat parcurile, au ajutat echipele de constructie la intinderea gazonului si a pietrisului si au plantat zeci de copaci si arbusti. La evenimente au participat primarii si autoritatile din fiecare oras.
Tudor Pendiuc- Primarul orasului Pitesti, Vasile Ailincai – Primarul orasului Moinesti si Nicolae Ontanu – Primarul Sectorului 2 din Bucuresti au condus cate o echipa de voluntari si au contribuit la constructia parcurilor din orasele lor.

La Ziua Voluntarilor din Bucuresti, Attila Korodi, Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, a plantat un mesteacan pe muntele creat artificial in Parcul „Lunca Florilor”. Mariana Gheorghe, Directorul General Petrom, Marie Rose Mociornita, Corina Dragotescu si Mircea Toma au lucrat, de asemenea, in echipele formate impreuna cu locuitorii si elevii scolilor din zona.

Citeste articolul integral Peste 600 de voluntari au ajutat la constructia Parcurilor Viitorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.