Peste o tona de deseuri electronice colectate din sectorul 2

0
482
Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad
Constănţenii au strans 80 de tone de materiale reciclabile in ultimele 8 luni
Peste o tona de deseuri electronice colectate din sectorul 2

Peste o tona de deseuri au fost colectate sambata, 30 aprilie, de echipele Primariei Sectorului 2, care au patrulat si strans de la populatie aparatele electrice si electronice vechi.
Locuitorii sectorului 2 au fost invitati sa depuna in fata imobilelor in care locuiesc toate aparatele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit si transportate la sediul de colectare amenajat special de Primaria Sectorului 2 pentru a fi predate firmelor de reciclare.
Pe primele locuri intre obiectele adunate de la populatie s-au aflat, ca de obicei, computerele, frigiderele si televizoarele scoase din uz si devenite nefolositoare. Pentru o buna organizare a actiunii, primarul Neculai Ontanu a impartit sectorul 2 in opt zone in care au patrulat 8 autovehicule de la Politia Comunitara si cele de la S.C. Supercom S.A. pentru identificarea locurilor de depozitare a aparatelor electronice si electrocasnice si ridicarea lor.
Dupa cum se stie, edilul sectorului 2 a decis ca in fiecare ultima zi de sambata din fiecare luna calendaristica sa se colecteze gratuit de la populatie aparatele vechi de care aceasta nu mai au nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.