Petitie impotriva „Codex Alimentarius”

codex_alimentarius.jpgVorbim tot mai mult si tot mai des despre imbunatatirea calitatii vietii prin folosirea cu precadere a produselor ecologice. Ne documentam si ne straduim sa ne traim viata cat mai sanatos cu putinta, blamand cu vehementa tot ceea ce aduce prejudicii unui trai natural.

Cautam o alimentatie curata fara aditivi si substante chimice de conservare, citim despre un mod intelept de a ne integra intr-un sistem cat mai apropiat de cel natural si propovaduim salvarea naturii cu ajutorul elementelor pe care ni le ofera natura.

Cu toate acestea am aflat cu stupoare de un program experimental, „Codex Alimentarius”, implementat de guvern care imbraca in haine stralucitoare un act de exterminare impotriva poporului roman.

Cu totii ne dorim copii sanatosi si apti sa locuiasca pe aceasta planeta, nu ne dorim monstri si nici o cazuistica noua pentru boli rare create artificial cu „buna credinta” a unui guvern care va trece, dar care va lasa in urma inceputul unui genocid.

Daca nu ne putem apara in fata stihiilor si dezastrelor naturale, putem sa ne opunem cu indarjire acestor programe de ,”crestere a productivitatii” imbolnavirilor in masa. Si daca suntem interesati de continuitatea speciei umane ar fi cazul sa luam atitudine si sa nu ne lasam pe mana celor care vor sa faca „cercetare” pe noi.

Pentru binele nostru si al celor carora le dam viata va rugam cititi si semnati: http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *