Pifou inaugureaza in Romania productia de hainute din bumbac organic pentru copii

0
569

body_model_2_organic.jpgMarca romaneasca de imbracaminte pentru copii Pifou a demarat la Vaslui, in premiera nationala, productia locala de hainute din bumbac organic pentru nou-nascuti si copii. Beneficiul principal al materialului este faptul ca nu e tratat cu substante chimice, fiind astfel mai sanatos. In plus, produsele Pifou din bumbac organic sunt cele mai accesibile de pe piata, la acest moment, fiind disponibile online pe www.pifou.ro

„In mod uzual, distribuitorii de produse bio profita de noutatea produsului si de slabiciunea consumatorului pentru sanatate, si ca atare urca foarte mult pretul produsului. Noi ne-am dorit sa oferim pietei din Romania un produs de calitate superioara si totodata accesibil. Ne dorim ca tendintele bio sa poata fi imbratisate de toate categoriile sociale si sa nu reprezinte doar o moda dedicata unor grupuri exclusiviste”, a declarat Lucian Harhata, Marketing Manager Pifou. „Ne mandrim sa fim primii din Romania care sa produca haine din bumbac organic dedicate copiilor”.

In acest moment, hainele din bumbac organic produse de Pifou reprezinta circa 5% din totalul productiei, insa planurile pe termen mediu prevad cresterea procentului pana la 30%.

„Avem mare incredere ca romanii vor intelege si aprecia calitatea materialului atunci cand vine vorba despre hainele copiilor lor. Trebuie sa constientizeze faptul ca pielea copiilor absoarbe circa 60% din substantele chimice ale materialelor textile cu care intra in contact. Deci este extrem de important sa fie atenti atunci cand aleg astfel de produse”, explica Lucian Harhata.

Partenerul Pifou pentru materia prima detine certificarile necesare, respectiv Control Union Certifications (certificare in sistem GOTS – Global Organic Textile Standards), Skal International, Supima (World’s Finest Cotton), Cotton USA si Belcoro.

Despre Pifou – Fabricat in Romania

Pifou este o marca romaneasca de imbracaminte pentru copii infiintata acum 16 ani. In prezent, in fabrica Pifou din Vaslui se realizeaza intre 5.000 si 10.000 de produse lunar, in functie de anotimp si de cerintele clientilor. Din punct de vedere al acoperirii geografice, Pifou este prezent in majoritatea oraselor din tara, atat in centre comerciale mari, cat si in magazine mai mici. Pifou isi distribuie produsele in toata tara prin reteaua proprie de 16 ani, pastrandu-si traditia si imbunatatindu-si continuu produsele.

Persoana de contact:

Lucian Harhata

Marketing Manager Pifou

[email protected]

0723 668 155

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.