Pista pentru biciclisti, sens giratoriu, scena si teren de skate in Padurea Schulerwald din Bistrita Nasaud

Pista pentru biciclisti, sens giratoriu, scena si teren de skate in Padurea Schulerwald!
Pista pentru biciclisti, sens giratoriu, scena si teren de skate in Padurea Schulerwald!

Acestea sunt doar o parte din lucrarile care vor fi facute in Padurea Schulerwald cu cei 5,2 milioane de lei alocati de Guvern pentru modernizarea acestei zone. Amenajarile vor fi facute de firmele CML, Electro Ursa si Inst Nistor.
Munipalitatea are un proiect de modernizare a Padurii Schulerwald prin care vrea sa transforme aceasta zona intr-un loc in care bistritenii sa isi poata petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut.

Pentru acest proiect a fost alocat un buget de 5.212.177 de lei si in urma licitatiei organizata pentru atribuirea lucrarilor au fost desemnate castigatoare trei firme care s-au asociat. CML, Inst Nistor si Electro Ursa vor castiga 5.211.703 lei de pe urma lucrarilor pe care le vor face in Padurea Schulerwald.

Proiectul de modernizare prevede amenajarea unui drum de acces cu doua sensuri de mers, iar la intrarea in padure va fi facut si un sens giratoriu.

De asemenea, vor fi amenajate alei pietonale, piste pentru ciclism, doua terenuri de sport, un teren pentru painball, un teren pentru skate, unul pentru mini-golf dar si un spatiu de joaca.

In proiect mai sunt prevazute o scena in aer liber, un grup sanitar, un punct de prim ajutor si 27 de locuri de parcare.

Conform contractului semnat intre Primaria Bistrita si cele trei firme castigatoare lucrarile ar trebuie finalizate in maxim 12 luni.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,334FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente