Plaja in noiembrie

0
405
Protectie solara cu produse naturiste
Protectie solara cu produse naturiste
Plaja in noiembrie
Plaja in noiembrie

Temperaturile ridicate si razele blande de soare i-au scos pe brasoveni de la „Paradisul Acvatic”, pe sezlongurile de afara. Cele mai incantate au fost domnisoarele, care au profitat din plin de razele solare pentru un bronz perfect de toamna.
Caldura mare, mon cher! Asta au spus tinerii care si-au dat jos puloverele si au imbracat costumele de baie. Au vrut sa-si aduca aminte de vacantele de vara, chiar daca mai sunt doar 3 saptamani pana intram oficial in iarna. Sezlongurile au fost la mare cautare pentru cei care au ajuns la piscina. In ultimele zile la Brasov s-au inregistrat temperaturi intre 16 si 20 de grade.
Bronz de „brumar” Brasovenii au uitat de serviciu si s-au relaxat la soare. Pentru multi dintre ei a fost prima data cand au iesit la plaja in luna noiembrie. Daca baietii au vrut doar sa se relaxeze admirand domnisoarele, fetele spun insa ca se vor bucura de trupurile bronzate. „M-am gandit sa plec de la serviciu si sa vin sa ma relaxez la plaja la piscina. Soarele e bland si placut”, ne-a spus Elena Dogaru. „Inca nu pare a fi toamna, e bine ca mai putem sa fortam vara. Am iesit la soare, la plaja, pe sezlong, la relaxare”, ne-a declarat Danut Drenceanu. „Este acceptabil la soare, nu e chiar ca vara, dar e ok”, a spun Sorin Cirstea, un brasoven care s-a bucurat de soarele de noiembrie.
Temperaturi mari in toata tara „Intr-adevar, este o vreme neobisnuita pentru luna lui noiembrie, si datorita vremii a venit multa lume la noi. Vara intr-adevar continua si in exterior, nu doar in interior”, ne-a declarat Cornelia Puchianu, manager complex acvatic. In tara s-au inregistrat temperaturi foarte mari pentru aceasta perioada. La Bucuresti au fost 26 de grade, Constanta 25, iar la Brasov 16 grade. In plus, la poalele Tampei soarele nu a intrat in nori ca sa strice distractia de la piscine.
Laura Nilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.