Plantari 3000 de copaci pentru valea Iazurilor la Belciugatele

Voluntari de la Schenker Romtrans plantand copaci pe Valea Iazurilor

30 aprilie 2011, ultima plantare din aceasta primavara

Ultima plantare din aceasta primavara va avea loc tot la Belciugatele, in zona Valea Iazurilor.

Cei care doresc sa participle la plantarea de sambata 30 aprilie, sunt asteptati in fata la Cora Pantelimon, intrarea de masini din fata magazinului Bricostore la ora 8.45.

Cel mai apropiat metrou este Republica.

Cei care doresc sa primeasca informari despre actiunile de plantare sunt rugati sa se inscrie pe lista impadurir@yahogroups.com.

Pentru mai multe detalii, puteti suna la Simona Cretu, Presedinta asociatiei Terra Ecologica: 0742099402, 0729019953 si  sau putreti trimite mail la adresa simona_dragusanu@yahoo.com

Actiunile de plantare sunt sustinute de Fundatia Ana Lindh si de Schenker Romtrans.

Pana in present, voluntarii Terra Ecologica au plantat aproximativ 140000 de copaci in localitati din jurul Capitalei (Ciorogarla, Jilava, Belciugatele, Dragomiresti Vale, Chitila). Site-ul si blogg-ul organizatieio sunt la www.terraecologica.ro si www.terraecologica.ablog.ro

Sambata, 16 aprilie, 2011, 60 de voluntari de la firma Schenker Romtrans au plantat 1000 de copaci si arbusti  in zona Valea Iazurilor din comuna Belciugatele, judetul Calarasi. “Am plantat puieti din speciile: mojdean, frasin, paltin, mar si par paduret, lemn cainesc si salba moale, pe terenuri ce apartin domeniului public al comunei Belciugatele. Copacii au fost plantati pentru sustinerea malurilor si pentru a spori aspectul estetic al zonei” ne-a declarat Simona Cretu, presedinta ONG-ului de mediu Terra Ecologica.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,541FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente